Πληρωμή με αντικαταβολή

 
 
Θα πληρώσετε στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για αυτόν τον τρόπο πληρωμής υπάρχει επιβάρυνση με το ποσό των 2,50€ που αντιστοιχεί στο κόστος της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρία αποστολής και δεν αφορά σε επιπλέον αμοιβή για το in-anycase.gr
Η αντικαταβολή χρεώνεται ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας.
Είναι δυνατόν η πληρωμή σας με αντικαταβολή να γίνει με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η μεταφορική εταιρία στην περιοχή σας και εάν η παραλαβή γίνει στην έδρα της (όχι εάν παραλάβετε στο χώρο σας). Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την πληρωμή με χρήση POS στην μεταφορική εταιρία μιας και αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς.
 
 

Πληρωμή με Κατάθεση σε τράπεζα

 
 
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την τράπεζά σας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αυτή σας διαθέτει: ebanking, πληρωμή σε ATM, σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών, σε ταμείο.  Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή σας όπως ακριβώς σας βολεύει και όπως εσείς αισθάνεστε περισσότερο ασφαλής.
Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιωθεί το σύνολο της πληρωμή της. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνει από άλλη τράπεζα και προκύψουν έξοδα μεταφοράς χρημάτων, αυτό βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και δεν γίνεται να επιμεριστούν.
Μέγιστος χρόνος αναμονής πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Μετά ακυρώνεται αυτόματα χωρίς άλλη ειδοποίηση.
Στοιχεία για την πληρωμή σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης τα παρακάτω:
 

Αριθμός λογαριασμού Πειραιώς:
ΙΒΑΝ: GR7201712440006244167580937
Δικαιούχος: Κανελλόπουλος Δημήτριος

Αριθμός λογαριασμού Εθνικής:
ΙΒΑΝ: GR7701103680000036801538939
Δικαιούχος: Κανελλόπουλος Δημήτριος

Αριθμός λογαριασμού Alpha:
ΙΒΑΝ: GR2601403200320002002029326
Δικαιούχος: Κανελλόπουλος Δημήτριος

 

Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας στείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@in-anycase.gr
 
 

Πληρωμή με Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη Κάρτα

 
 
Πληρώστε μέσω ασφαλούς online σύνδεσης με το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας με Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL). Τα στοιχεία των πληρωμών σας (αριθμοί καρτών, κωδικοί κτλ) ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στο server του in-anycase.gr
Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από τις κάρτες έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω ΑΤΟΚΩΝ δόσεων. Ο αριθμός των επιτρεπόμενων δόσεων εξαρτάται από τη συνολική αξία της παραγγελίας και τον τύπο της προς χρήση κάρτας.
 

Δόσεις χωρίς κάρτα

Κάντε τις αγορές σας και πληρώστε με 3-60 δόσεις απο την TBI Bank. Η διαδικασία επιλέγεται και διαμορφώνεται στο ταμείο του ηλεκτρονικού καταστήματος επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή ως τρόπο πληρωμής. 

Στην συνέχεια θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της TBI προκειμένου να διεκπεραιωθεί η διαδικασία ρύθμισης.